Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

GPS400-KONFERENS

Den första GPS400-konferensen genomförs på Institutionen för kulturvetenskaper vid Göteborgs universitet den 8–9 november 2017.

Under två intensiva dagar träffar internationella experter lokala, regionala och nationella representanter från lärosäten, myndigheter och institutioner för att gemensamt diskutera digitala, platsspecifika och kollaborativa lösningar för humanistisk samverkan i stadsmiljö med särskild fokus på Göteborgskulturer under fyrahundra år.

På konferensen presenteras idéer, resultat samt pågående och kommande delprojekt och ansökningar. Varje session är 90 minuter, med en timme för föredrag, följt av 30 minuter frågor och diskussion. Konferensen är gratis. Konferensspråket är engelska, men vissa sessioner kan genomföras på svenska.

Förslag på papers/paneler eller deltagaranmälan som åhörare utan föredrag mailas till niclas.hagen@gu.se senast måndag 18 september

CONFERENCE PROGRAMME

CALL FOR PAPERS

Sidansvarig: Katarina Wignell|Sidan uppdaterades: 2017-10-31
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?